Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei (VIDEO)

Norica Nicolai nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei (VIDEO)

Norica Nicolai nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei <font color=red>(VIDEO)</font>
19 Ian 2008   •   13:42

Norica Nicolai a declarat sâmbătă că nu va renunţa la postul de ministru al Justiţiei. În faţa studenţilor liberali, vicepreşedintele PNL a afirmat că sesizarea privind refuzul preşedintelui de a o învesti în funcţie va ajunge săptămâna viitoare la Curtea Constituţională. Norica Nicolai le-a transmis studenţilor că, spre deosebire de ea, nu au avut şansa sau neşansa unui dosar de cadre, referire directă la unul dintre motivele pentru care şeful statului nu a acceptat numirea ei la ministerul Justiţiei.

Seniorii liberali i-au sfătuit pe colegii lor mai tineri să studieze, ca să aibă succes în profesie şi politică. Numai aşa vor putea să transforme România într-o ţară cu adevărat liberă şi prosperă, au mai spus ei. Din discursuri nu au lipsit nici săgeţile ţintite către preşedintele Băsescu.

Tinerii liberali s-au reunit la palatul Parlamentului, în Conferinţa Naţională a Cluburilor Studenţeşti Liberale. Reuniunea are loc o dată la patru ani, când este aleasă conducerea tineretului liberal. Seniorii din partid, inclusiv preşedintele, Călin Popescu Tăriceanu, n-au stat deoparte. Au venit să dea sfaturi juniorilor. Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban nu s-a rezumat la sfaturi, ci l-a atacat, din nou, pe Traian Băsescu. Orban a comparat România actuală cu povestea din "Stăpânul inelelor" şi pe preşedeintele Băsescu cu Sauron.

Fără să-l numească direct pe şeful statului, şi preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu şi vicepreşedintele Norica Nicolai au aruncat săgeţi, verbale evident, spre Palatul Cotroceni. După discursurile liderilor, tinerii liberali şi-au ales o nouă conducere.

NORICA NICOLAI NU RENUNŢĂ LA POSTUL DE MINISTRU AL JUSTIŢIEI

LUDOVIC ORBAN A COMPARAT ROMÂNIA ACTUALĂ CU POVESTEA DIN STĂPÂNUL INELELOR

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close