Antena 3 CNN Politică Nouă subprefecți, numiți în funcții de premierul Boc

Nouă subprefecți, numiți în funcții de premierul Boc

Nouă subprefecți,  numiți în funcții de premierul Boc
Sursa foto: Guvern
26 Feb 2009   •   15:34

Nouă subprefecți au fost validați, miercuri, de către premierul Emil Boc. Printre noii înalți funcționari investiți în aceste posturi se numără și subprefectul Capitalei, Florian Costinel Gheorghe.
La nivelul județului Giurgiu, funcția de subprefect va fi exercitată de către Daniel Alexandru Fița, care o va înlocui pe Silvia Crăiță, aceasta din urmă fiind trecută pe un post de inspector guvernamental, se arată într-un un comunicat al Guvernului.
La Hunedoara postul de subprefect a fost ocupat de Dorin-Oliviu Gligor. Ca și în cazul Giurgiu, predecesorul său, Silviu George Didilescu, a fost numit ca inspector guvernamental.
Aceeași măsură a fost aplicată și în cazul foștilor ocupanți ai locurilor de subprefect de maramureș și Olt, Pamfil Bercean, respectiv Grigore Marin. Ștafeta a fost preluată de Dorin Nicolae Buda și Adrian Constantin Pop. La Maramureș, tot ca subprefect, a fost mai fost numit Cosma Alexandru.
În județul Prahova, Adrian Florin Dobre a preluat funcția de la Ioniță Mircea. Cu acest post, dar cu caracter temporar a fost invetit la Sălaj și Onorica Mariana Abrudanu, aceasta înlocuindu-l pe Marin Nițu, ?promovat? pe un loc de inspector guvernamental.
Boc a semnat și decizia de numire a Victoriței Diaconu într-un post similar la nivelul județului Teleorman, în timp ce Lucica Trifu, fostul subprefect, i-a încetat contractul în acestă funcție.
La Vaslui, Ioan Zaharia fost numit în locul lui Cătălin Vasile Cupșan, trimis într-o funcție de inspector guvernamental.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc numiri inspectori guvern
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close