Antena 3 CNN Politică Numirile făcute în Guvern de Sorin Grindeanu, în plin scandal cu liderii PSD-ALDE

Numirile făcute în Guvern de Sorin Grindeanu, în plin scandal cu liderii PSD-ALDE

Numirile făcute în Guvern de Sorin Grindeanu, în plin scandal cu liderii PSD-ALDE
Sursa foto: Foto: gov.ro
16 Iun 2017   •   08:33

Premierul a pus în funcţie trei secretari generali la două ministere. Doi dintre ei au fost numiţi la Ministerul de Interne. Este vorba despre Geani Cătălin Nica şi Paul Virgil Milea, care vor fi secretari generali adjuncţi.

Al treilea, Ion Constantin, a fost numit secretar general la Ministerul Sănătăţii. Acesta va prelua funcţia lui Gabriel Florin Puşcău, care a demisionat.

PSD a decis să-l excludă din partid pe premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta a refuzat să demisioneze din fruntea Guvernului, ca urmare a retragerii sprijinului politic, iar preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca consultări pe tema desemnării unui nou premier doar dacă şeful actual al Executivului aflat în funcţie demisionează sau este demis constituţional, prin moţiune de cenzură.

Liviu Dragnea le-a spus colegilor din CEx-ul PSD că singura soluție pentru înlăturarea lui Grindeanu este moțiunea de cenzură.

Înaintea ședinței decisive de joi, premierul Sorin Grindeanu le-a transmis membrilor PSD să nu le fie frică să fie de partea bună, spunând că România are nevoie de responsabilitate în actul de guvernare.

”Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!”, a scris premierul Sorin Grindeanu, pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close