Antena 3 CNN Politică O administrație PSD semnează primul mare proiect al anului pe bani europeni

O administrație PSD semnează primul mare proiect al anului pe bani europeni

Recordul la fonduri europene în 2021, semnat de un Consiliu Județean PSD Lider județean PSD, lecție de atras bani europeni pentru guvernul PNL.

O administrație PSD semnează primul mare proiect al anului pe bani europeni
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2021   •   12:52

Cel mai mare proiect finanțat prin Programul Operational Infrastructura Mare, în valoare de 450 de milioane de a fost semnat în weekendul trecut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Banii vor fi folosiți implementarea proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița.

Beneficiarii acestui proiect sunt peste 250.000 de locuitori ai județului Dâmbovița, din 53 de localități unde vor fi montate sute de kilometri de rețele noi de apă, dar și de sute de kilometri de rețele de canalizare. În alte nouă localități vor fi realizate investiții complementare.

“În mai puțin de un an, am reușit deblocarea acestui proiect foarte important pentru Dâmbovița. Pe lângă rețelele de apă și canalizare, construim opt de stații de tratare, două ștații noi de epurare și 17 rezervoare de înmagazinare a apei potabile”, a declarat președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan.

×
Subiecte în articol: PSD bani europeni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close