Antena 3 CNN Politică Oferta Camerei de ?Ziua porţilor deschise?: Vizite prin subsolul Parlamentului şi în biroul lui Anastase

Oferta Camerei de ?Ziua porţilor deschise?: Vizite prin subsolul Parlamentului şi în biroul lui Anastase

Oferta Camerei de ?Ziua porţilor deschise?: Vizite prin subsolul Parlamentului şi în biroul lui Anastase
Sursa foto: Roberta Anastase
26 Apr 2010   •   16:33

Camera Deputaţilor va organiza, în zilele de 1 şi 2 mai, acţiunea "Porţi deschise", în cadrul căreia cetăţenii vor putea vizita Palatul Parlamentului, fiind de asemenea invitaţi la un concert de muzică populară şi la un târg de produse tradiţionale româneşti. Secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău a spus că noutatea faţă de ediţiile precedente constă în faptul că vizitatorii vor putea vedea şi subsolul Parlamentului, pe lângă sălile din această clădire. Totodată, în circuitul de vizitare vor fi incluse şi câteva câteva spaţii care nu fac parte din traseul obişnuit: cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala de plen, salonul oficial ?I.G.Duca?, sala ?Spiru Haret? şi sala ?Mihai Viteazu?, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, un memorandum intern în acest sens, potrivit căruia porţile Palatului Parlamentului vor fi deschise de 1 şi 2 mai, între orele 10.00 şi 16.00.
De asemenea, în curtea Palatului Parlamentului va fi organizat un concert de muzică populară, iar într-o sală din clădire va fi amenajat, cu sprijinul Muzeului Ţăranului Român, un târg de produse tradiţionale româneşti.
Pardău a mai spus că în fiecare an vor fi organizate cinci acţiuni "Porţile deschise", manifestarea din zilele de 1 şi 2 mai fiind a doua din anul 2010.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close