Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la adresa lui Tăriceanu: „Vă scăpa pe gură afirmaţii stupide, pline de invidie şi ranchiună precum otrava șarpelui”

Orban, atac dur la adresa lui Tăriceanu: „Vă scăpa pe gură afirmaţii stupide, pline de invidie şi ranchiună precum otrava șarpelui”

Orban, atac dur la adresa lui Tăriceanu: „Vă scăpa pe gură afirmaţii stupide, pline de invidie şi ranchiună precum otrava șarpelui”
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Apr 2018   •   19:22

Liderul PNL, Ludovic Orban, îl atacă verbal pe fostul președinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că alegătorii lui Klaus Iohannis “vor sânge pe pereţi, pentru că atât îi duce mintea”.

În opinia lui Orban, aceste cuvinte sunt o jignire adusă celor peste şase milioane de votanţi ai preşedintelui. “6.288.769 de români au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei va războiţi, domnule, pardon, tovarăşe Tăriceanu. Pe ei îi jigniţi prin afirmaţiile stupide şi pline de invidie şi ranchiună care va scăpa pe gură, precum otravă din gură şarpelui. Printre ei se află şi peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanţi ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul al doilea, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Şi pe aceştia îi dispreţuiţi şi îi jigniţi”, a scris Ludovic Orban, luni, pe contul său de Facebook.

Orban îi mai transmite liderului ALDE că niciun politician care se ceartă cu votanţii nu face mulţi “purici”.

“Niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici. Dar, la cât vă pasă de oameni, inclusiv de oamenii care v-au susţinut, nu-i de mirare că vă permiteţi să jigniţi pe oricine, pentru simplul fapt că şi-a exprimat o opţiune. Nu pot decât să va transmit, în numele multora dintre cei pe care i-aţi jignit, că aveţi o singură scuză: “ATÂT VĂ DUCE MINTEA!”. Şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, adaugă liderul PNL.

 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close