Antena 3 CNN Politică Ovidiu Silaghi, nominalizat de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor

Ovidiu Silaghi, nominalizat de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor

Ovidiu Silaghi, nominalizat de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iul 2013   •   15:21

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marţi, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, informează Mediafax.
   
Conform surselor citate, votul a fost secret, pe buletine de vot, singura propunere fiind Ovidiu Silaghi.
   
Nominalizarea acestuia la Transporturi a întrunit 47 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă", au relatat aceleaşi surse.
   
Şedinţa BPN al PNL a început la ora 13.00, cu o oră întârziere faţă de programul anunţar şi a fost condusă de către prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis, alături de vicepremierul Daniel Chiţoiu, în condiţiile în care liderul liberalilor, Crin Antonescu, este plecat din ţară.
   
Înaintea şedinţei, PNL a dat publicităţii un comunicat de presă în care precizează că decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de ANI împotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitivă şi irevocabilă. De asemenea, PNL aminteşte şi că Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor în perioada mai-decembrie 2012.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit, marţi, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta în principal despre noul acord care poate fi încheiat de România cu FMI, ocazie cu care au abordat şi tema unei eventuale numiri a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.

Discuţia a avut loc după întrevederea şefului statului cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, au declarat surse oficiale.
   

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close