Antena 3 CNN Politică Păcuraru: acuzele de corupţie sunt simple făcături (VIDEO)

Păcuraru: acuzele de corupţie sunt simple făcături (VIDEO)

Păcuraru: acuzele de corupţie sunt simple făcături <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Ian 2008   •   16:07

Paul Păcuraru, ministrul muncii şi singurul membru al executivului aflat încă în funcţie de pe lista miniştrilor care au primit astăzi aviz de urmărire penală din partea preşedintele Băsescu, susţine că prezenţa sa pe lista respectivă este legată de faptul că este un ministru liberal şi că a făcut publice aprecierile sale negative la adresa lui Traian Băsescu. Din punct de vedere personal, Păcuraru a declarat că se bucură de această decizie deoarece acum se va putea demonstra nevinovăţia sa. Din septembrie plana asupra sa suspicinea de corupţoie şi ministrul speră ca situţia să se schimbe în favoarea sa, deoarece este nevinovat.

Ministrul Păcuraru a subliniat că nu va demisiona din funcţie decât dacă PNL îi va cere acest lucru.

Păcuraru a atras atenţia că existe probleme clare şi mult mai importante în acest moment pentru România.

Potrivit ministrului muncii, executivul trebuie să-şi folosească timpul cu probleme arzătoare ale ţării, sigur este important şi aspectul coripţiei, în special în plan politic, dar multe dintre acuzele de corupţie sunt simple făcături.

Păcuraru a mai spus că scopul acestui scandal este clar şi că se doreşte să se arate că "există un singur om bun şi un singur partid bun, restul este rău, negru".

PĂCURARU: ESTE VORBA DE UN RĂZBOI POLITIC

Antena3.ro

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close