Antena 3 CNN Politică Partidul România Mare, deschis alianţelor cu orice partid, mai puţin cu UDMR

Partidul România Mare, deschis alianţelor cu orice partid, mai puţin cu UDMR

Partidul România Mare, deschis alianţelor cu orice partid, mai puţin cu UDMR
30 Iul 2008   •   22:14

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, recunoaşte că a fost contactat de reprezentanţii mai multor partide politice pentru încheierea unei alianţe electorale la alegerile din toamnă. Discret, Vadim nu a vrut să spună care dintre partidele politice i-ar fi propus acest lucru, dar a anunţat că este deschis alianţelor cu toate partidele, mai puţin cu UDMR. PRM ia în calcul şi o alianţă politică pre-electorală, care să ia în calcul mecanismul votului uninominal.

Declaraţia liderului PRM, vine după ce zilele trecute au apărut în presă informaţii potrivit cărora democrat-liberalii caută aliaţi, ştiut fiind că în ultima perioadă s-au izolat politic. Jurnalul Naţional scria că democrat-liberalii ar putea încerca să coopteze şi Partidul România Mare într-o alianţă după alegerile parlamentare.

În contextul votului uninominal, Vadim Tudor a anunţat că Oana Zăvoranu va candida din partea PRM, cel mai probabil, pentru Camera Deputaţilor, într-un colegiu din Bucureşti. "Este nevoie de tineri precum Oana, patrioţi şi cu frica lui Dumnezeu", a declarat Vadim.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close