Partidul România Mare, deschis alianţelor cu orice partid, mai puţin cu UDMR

30 Iul 2008   •   22:14
Partidul România Mare, deschis alianţelor cu orice partid, mai puţin cu UDMR
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, recunoaşte că a fost contactat de reprezentanţii mai multor partide politice pentru încheierea unei alianţe electorale la alegerile din toamnă. Discret, Vadim nu a vrut să spună care dintre partidele politice i-ar fi propus acest lucru, dar a anunţat că este deschis alianţelor cu toate partidele, mai puţin cu UDMR. PRM ia în calcul şi o alianţă politică pre-electorală, care să ia în calcul mecanismul votului uninominal.

Declaraţia liderului PRM, vine după ce zilele trecute au apărut în presă informaţii potrivit cărora democrat-liberalii caută aliaţi, ştiut fiind că în ultima perioadă s-au izolat politic. Jurnalul Naţional scria că democrat-liberalii ar putea încerca să coopteze şi Partidul România Mare într-o alianţă după alegerile parlamentare.

În contextul votului uninominal, Vadim Tudor a anunţat că Oana Zăvoranu va candida din partea PRM, cel mai probabil, pentru Camera Deputaţilor, într-un colegiu din Bucureşti. "Este nevoie de tineri precum Oana, patrioţi şi cu frica lui Dumnezeu", a declarat Vadim.

Antena3.ro

Parteneri
x close