Antena 3 CNN Politică PDL e într-o continuă sărbătoare. Românii, nu. "Poporul a învins. E scandalos ce a făcut Băsescu. TOT ce a făcut!"

PDL e într-o continuă sărbătoare. Românii, nu. "Poporul a învins. E scandalos ce a făcut Băsescu. TOT ce a făcut!"

PDL e într-o continuă sărbătoare. Românii, nu. "Poporul a învins. E scandalos ce a făcut Băsescu. TOT ce a făcut!"
de O.P.    |    31 Iul 2012   •   05:52

 PDL este în sărbătoare după rezultatele parţiale ale referendumului pentru demiterea preşedintelui. Membrii PDL au mulţumii românilor că nu "au participat la lovitura de stat" şi au cerut liderilor USL să colaboreze cu ei.

Nu de aceeaşi părere sunt şi oamenii care spun că s-au săturat de regimul lui Traian Băsescu şi că vor să se găsească o soluţie pentru ca acesta să nu mai fie la conducerea ţării.

Rezultatele finale ale referendumului nu au fost încă prezentate, şi membrii PDL şi-au adjudecat deja victoria. La ClujNapoca, fostul prim-ministru Emil Boc le-a mulţumit celor care nu s-au prezentat la vot.

Nu de aceeaşi părere sunt şi unii dintre românii care au fost la vot.

"Mi-ar fi necaz să nu se valideze referendumul, ar trebui să se valideze pentru că 8 milioane de români au zis "DA", asta înseamnă că ar trebui să plece cu drag şi cu dor de noi", a declarat un domn care a mers la vot.

"Consider că lupta încă nu s-a încheiat, eu cred totuşi că poporul a învins, nu acel Băsescu care umblă numai cu măgării, numai... e scandalos ce a făcut! Tot ce a făcut", a continuat un alt cetăţean

Singurul gând acum al celor care s-au prezentat la vot este că Traian Băsescu trebuie să-şi dea demisia din propie iniţiativă, altfel, spun ei, vor ieşi în stradă pentru a-i cere acest lucru.




×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close