Antena 3 CNN Politică Petre Roman candidează din partea USL pentru un post de senator în Braşov

Petre Roman candidează din partea USL pentru un post de senator în Braşov

Petre Roman candidează din partea USL pentru un post de senator în Braşov
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    18 Oct 2012   •   15:59

Fostul premier Petre Roman va candida pentru un post de senator în Braşov pe listele USL, din partea PNL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, fiind unul dintre cei care au făcut parte din Legislativ din 1990 până în 2004.

Roman a confirmat că va intra în cursa pentru alegerile parlamentare în judeţul Braşov, însă a precizat că încă nu ştie exact care va fi colegiul.

"Ştiu că este vorba de un colegiu în Braşov, iar decizia filialei a fost să candidez pentru un post de senator în acest judeţ", a declarat Petre Roman, potrivit Mediafax.

Roman a fost parlamentar timp de patru mandate, din 1990 până în 2004, când a părăsit Legislativul după ce a candidat din partea formaţiunii Forţa Democrată pe care fondat-o în acelaşi an.

PNL Braşov va avea şase candidaţi la alegerile parlamentare, trei pentru senatori şi trei pentru deputaţi.

Până în prezent au fost anunţate următoarele candidaturi: la Camera Deputaţilor - Mihai Donţu în Colegiul 3 Rupea - Codlea, Daniel Zamfir în Colegiul 1 Făgăraş - Victoria şi Sebastian Grapă în Colegiul nr. 1 Făgăraş - Rupea pentru Senat. Alte două nume sigure sunt Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean Braşov, pentru Senat şi Ligia Marin pentru Camera Deputaţilor, însă nu au fost stabilite colegiile unde vor candida.


×
Subiecte în articol: Petre Roman USL Brașov
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close