Antena 3 CNN Politică Piedone NU renunță la candidatura pentru Primărie: "Nu au decât două opțiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace"

Piedone NU renunță la candidatura pentru Primărie: "Nu au decât două opțiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace"

Piedone NU renunță la candidatura pentru Primărie: "Nu au decât două opțiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace"
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2016   •   02:00

Cristian Popescu Piedone nu renunţă la candidatura sa la Primăria Sectorului 4, deşi instanţa a decis că, aşa cum arată situaţia semnăturilor strânse până acum, nu are drept de a candida ca independent.

Pe pagina sa de Facebook, Piedone a anunţat că va derula o campanie amplă şi rapidă de strângere de semnături şi nu are nicio intenţie de a renunţa la candidatură, deşi în noiembrie 2015 îşi anunţa demisia din funcţia de primar, dar şi retragerea din lumea politică.

"Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie. 
Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!

Va rog urmariti pe pagina mea de Facebook locatiile în care voi fi prezent pentru această campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si așa vor vedea cu totii că semnaturile sunt autentice. Cer și televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta.

Aveti incredere, merg pana la capat!" 

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close