Antena 3 CNN Politică Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, dacă pică moţiunea PSD împotriva propriului guvern

Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, dacă pică moţiunea PSD împotriva propriului guvern

Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, dacă pică moţiunea PSD împotriva propriului guvern
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iun 2017   •   20:53

Premierul Sorin Grindeanu afirmă că, în cazul în care moţiunea de cenzură depusă de PSD-ALDE nu va trece, va începe negocieri cu actuala coaliţie pentru formarea unui nou guvern. 

Grindeanu spune că negocierile vor fi purtate cu PSD şi ALDE, nu însă şi cu liderul PSD, Liviu Dragnea. 

''Ca şi susţinere, am explicat în detaliu ce o să fac dacă această moţiune va pica. Şi va pica. O să merg şi o să am discuţii cu Coaliţia de la guvernare din acest moment, PSD-ALDE. Nu o să am discuţii cu Liviu Dragnea. Punct'', a declarat premierul, duminică, la Palatul Victoria. 

El a reafirmat faptul că nu are motiv pentru a demisiona, caracterizând actuala criză din interiorul PSD una ''artificială''. În acelaşi timp, el a susţinut că sub mandatul său ''România merge pe drumul corect''. 

''Nu am motive să îmi dau demisia. Tot ceea ce s-a încercat prin acest fals raport, despre care măcar nu se mai menţionează în moţiune decât aşa la şi altele, arată că a fost şi e o criză artificială. Neavând motive să îmi dau demisia, că România merge pe drum corect - nu o spune Sorin Grindeanu, o spun organismele internaţionale, atunci singura modalitate este în Parlament. Acest lucru se va întâmpla miercuri sau joi'', a precizat şeful Executivului. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close