Antena 3 Politică PNL: Atacul lui Rus e îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat Stroe, ci şi împotriva MAI

PNL: Atacul lui Rus e îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat Stroe, ci şi împotriva MAI

de Antena3.ro    |    29 Aug 2012   •   18:17
PNL: Atacul lui Rus e îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat Stroe, ci şi împotriva MAI
Sursa foto: Foto: Agerpres

Liberalii susţin că "atacul" lui Ioan Rus este îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, ci şi împotriva MAI şi constituie "un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producând prejudicii de imagine nejustificate".
   
"Atacul domnului Ioan Rus este îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat pentru Administraţie, ci şi împotriva Ministerului Administraţiei şi Internelor şi constituie un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producând prejudicii de imagine nejustificate", se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL, referitor la declaraţiile făcute de Ioan Rus într-un interviu televizat, potrivit Mediafax.
   
"Menţionăm faptul că acuzele, insinuările şi calificativele folosite în mod gratuit nu onorează pe nimeni, şi în principal pe cel care le atribuie, şi nici nu pot reprezenta scuze în ochii opiniei publice pentru ceea ce a făcut sau nu autorul acestei alegaţii", adaugă sursa citată.
   
Fostul ministru de Interne Ioan Rus l-a caracterizat pe actualul şef al MAI, Radu Stroe, drept un "şmecheraş de mâna a doua" care a făcut un "joc de glezne", dar până la urmă a înaintat Curţii Constituţionale aceleaşi date pe care dorea să le prezinte şi el pe subiectul referendumului din 29 iulie.
  

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close