Antena 3 CNN Politică PNL a votat o derogare de vechime pentru ca Nicolae Ciucă să depună candidatura la șefia partidului

PNL a votat o derogare de vechime pentru ca Nicolae Ciucă să depună candidatura la șefia partidului

Biroul Executiv al PNL a votat o derogare de vechime pentru premierul Nicolae Ciucă, în așa fel încât acesta îşi poată depune candidatura pentru conducerea partidului.

PNL a votat o derogare de vechime pentru ca Nicolae Ciucă să depună candidatura la șefia partidului
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă
de Claudia Popovici    |    05 Apr 2022   •   18:12

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a declarat că o decizie luată marți este legată de o derogare de la statut referitoare la condițiile de vechime în partid pentru candidatura la președinția partidului a lui Nicolae Ciucă.

„Există în partid o mare așteptare în legătură cu această candidatură.

Există, din punctul nostru de vedere, toate condițiile pentru susținerea acestei candidaturi și acordarea acestei derogări pentru că premierul este un lider politic care, suntem noi siguri, va asigura o legătură mult mai puternică și eficientă între partid și Guvern”, a spus Ionuţ Stroe, potrivit Mediafax.

„Mâine (miercuri - n.r.), premierul Ciucă va fi prezent aici. (...) În momentul de față, premierul Ciucă se bucură de o mare susținere”, a adăugat Ionuţ Stroe, întrebat când își depune candidatura premierul.

Termenul de depunere a candidaturilor este miercuri, ora 18.00.

×
Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă candidatura
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close