Antena 3 CNN Politică PNL, partidul cu cei mai mulţi dezertori la moţiune: 5 parlamentari riscă excluderea

PNL, partidul cu cei mai mulţi dezertori la moţiune: 5 parlamentari riscă excluderea

PNL, partidul cu cei mai mulţi dezertori la moţiune: 5 parlamentari riscă excluderea
Sursa foto: Crin Antonescu
13 Oct 2009   •   15:14

Cei cinci parlamentari liberali care nu şi-au justificat astăzi absenţele la votarea moţiunii de cenzură vor intra săptămâna viitoare în discuţia forurilor PNL pentru a fi sancţionaţi, a anunţat liderul PNL, Crin Antonescu. Cei cinci ar putea să-şi caute deja un alt partid, susţin surse liberale, un al şaselea parlamentar, Neculai Rebenciuc anunţându-şi în această dimineraţă demisia din partid invocând un conflict cu conducerea filialei din care făcea parte. Rebenciuc a fost de altfel şi singurul parlamentar liberal care nu a semnat noua moţiune de cenzură a partidului.
"Vom face ce am spus ieri (luni, n.r.)", a afirmat Antonescu.
Liderul liberal a precizat că cei în cauză nu au anunţat partidul că ar fi bolnavi sau că ar lipsi din motive întemeiate. "Nu, nu au spus. Dacă cineva a fost întradevăr în spital s-a întâmplat ceva, circumstanţe excepţionale o să vedem. Dar în principiu nu. Înţeleg că sunt cinci din numărătoarea făcută", a subliniat Crin Antonescu.
"O să luăm decizia cât de curând posibil, săptămâna viitoare", a mai spus Antonescu, arătând că "este posibil orice".
"Aşteptăm, tragem concluzia la sfârşit", a completat preşedintele PNL, menţionând că liderii de grup au încercat să îi contacteze pe cei cinci parlamentari absenţi
Conform unor surse liberale, al cincilea parlamentar care a absentat nemotivat de la moţiune este senatorul Cezar Mircea Măgureanu. El s-ar alătura astfel deputaţilor Dan Păsat, Dan Bordeianu şi Ioan Tăbugan, dar şi senatorului Ovidius Mărcuţianu, care au tras chiulul nemotivat la această şedinţa de plen.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close