Antena 3 CNN Politică PNL, prima reacție în criza politică. Raluca Turcan: „Dragnea folosește în continuare toate pârghiile de presiune și chiar șantaj asupra lui Grindeanu”

PNL, prima reacție în criza politică. Raluca Turcan: „Dragnea folosește în continuare toate pârghiile de presiune și chiar șantaj asupra lui Grindeanu”

PNL, prima reacție în criza politică. Raluca Turcan: „Dragnea folosește în continuare toate pârghiile de presiune și chiar șantaj asupra lui Grindeanu”
15 Iun 2017   •   14:33

Partidul Național Liberal a avut prima reacție în ceea ce privește criza politică. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern și despre moțiunea de cenzură care l-ar da jos pe Sorin Grindeanu.

„PSD sabotează și dinamitează din interior. Cred că programul de guvernare este doar o sintagmă, care cred ei că dă bine la populație, dar care din nefericire îi îndepărtează tot mai mult de ceea ce trebuie să facă și să ofere românilor”, a declarat Raluca Turcan.

„Va fi un moment spectaculos să vedem moţiunea de cenzură a PSD-ALDE. Să vedem ce îşi vor reproşa unii altora. Vom vedea dacă tot ceea ce a spus PNL despre guvernarea Grindeanu este susţinut de Liviu Dragnea şi de cei din jurul domniei sale. Putem constata că ceea ce am spus de Liviu Dragnea întăreşte Sorin Grindeanu, iar ceea ce am spus de Sorin Grindeanu şi guvernarea sa - lipsă de performanţă, de responsabilitate - spune Liviu Dragnea despre domnia sa şi se confirmă că am vorbit lucruri adevărate", a declarat Raluca Turcan.

Întrebată cum vor vota liberalii în cazul unei moţiuni de cenzură, Turcan a răspuns: „Mai e cale lungă. Să nu uităm că domnul Dragnea foloseşte în continuare toate pârghiile de presiune şi chiar şantaj asupra domnului Grindeanu. Am mai spus: ameninţările cu demisia în alb sunt ameninţări de tip clan, care doreşte să pună mâna pe puterea din ţara noastră. Vom vedea cum va reacţiona şi cum va răspunde Sorin Grindeanu. Până una alta, se execută public unii pe alţii”.

 

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close