Antena 3 CNN Politică PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu vă mai cramponați de guvernare

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu vă mai cramponați de guvernare

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu vă mai cramponați de guvernare
28 Mai 2019   •   15:12

Ludovic Orban a făcut declarații marți-după amiază, la sediul partidului. Liderul PNL a anuțat că partidul va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

”Obiectivul nostru a fost să învingem PSD și să scoatem cel mai bun scor la alegerile europarlamentare. PNL a contribuit decisiv la sucesul referendumului inițiat de Klaus Iohannis. Românii nu mai acceptă corupția, nu sunt de acord cu amnistia și grațierea, că românii s-au săturat de OUG, în special pe domeniul Justiției. Vicotria PNL ne încarcă de o răspundre suplimentară, ne face să devenim și mai serioși. 

Înțelegem din aceste alegeri niște mesaje simple pe care le-a transmis populația: primul, românii nu mai vor ca la putere să fie PSD - Scăpați-ne de ei- a fost unul dintre ei, de aceea PNL va face toate demersurile constituționale și legale pentru a pune punct acestei guvernări. Da-ți vă demisia, nu mai aveți legitimitate să vă cramponțai de guvernare, românii nu mai vor. Dacă PSD nu își va demisia, PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva acestui Guvern.”, a declarat Orban.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close