Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu a avut un discurs de dictator în delir, paralizat de frică. Este rupt de România

Ponta: Băsescu a avut un discurs de dictator în delir, paralizat de frică. Este rupt de România

Ponta: Băsescu a avut un discurs de dictator în delir, paralizat de frică. Este rupt de România
Sursa foto: Foto: puterea.ro
de M.Z.    |    24 Ian 2012   •   20:41

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că acuzaţiile aduse de Traian Băsescu la adresa opoziţiei ar arăta că şeful statului este "un dictator în delir, paralizat de frică" şi că este rupt de România.

"Faptul că nu îndrăzneşte să iasă în stradă, în timp ce noi, liderii opoziţiei, am fost înconjuraţi de oameni, l-a adus în situaţia ca în seara aceasta să exprime un discurs de dictator în delir. Este clar că Băsescu este rupt total de România şi mi-e teamă că va pleca de la putere doar forţat, aşa cum au fost Ceauşescu şi Mubarak", a declarat şeful PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Preşedintele social-democraţilor l-a acuzat pe Băsescu că a recurs la atacuri la adresa opozanţilor politici exact când "comitea o nouă încălcare a Constituţiei", numindu-l pe Cristian Diaconescu ministru de Externe fără votul Parlamentului.

"Un preşedinte care nu are curaj să iasă în stradă şi vorbeşte doar la televiziunea publică sau din palatul lui păzit de SPP este un preşedinte toral rupt de români, aşa că intervenţia de care vorbea nu înseamnă nimic", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că a observat că liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta vor demisiile preşedintelui, Guvernului şi Parlamentului, adică o ţară neguvernată.

"Îi vedeam pe Crin Antonescu şi pe Victor Ponta care susţin, nici mai mult, nici mai puţin, demisie preşedinte, demisie Guvern, demisie Parlament. Adică, o Românie neguvernată", a spus Băsescu, cu voce tremurândă.

De asemenea, şeful statului a mai spus că mesajele lansate în prezent de Ion Iliescu, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Mircea Dogaru sunt similare cu cele lansate de fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

Citeşte şi Preşedintele Băsescu anunţă că miercuri va avea o intervenţie cu românii.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta discurs frica
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close