Antena 3 CNN Politică Ponta: Eugen Nicolicea va fi probabil propus pentru şefia Comisiei de anchetă Călăraşi

Ponta: Eugen Nicolicea va fi probabil propus pentru şefia Comisiei de anchetă Călăraşi

Ponta: Eugen Nicolicea va fi probabil propus pentru şefia Comisiei de anchetă Călăraşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Dec 2013   •   16:45

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că deputatul Eugen Nicolicea va fi "probabil" preşedintele Comisiei de anchetă în cazul Călăraşi.
   
"Preşedinte probabil că va fi domnul deputat Nicolicea", a anunţat premierul.

Ponta a precizat că mai sunt propuşi ca membri ai comisiei senatorii Gabriela Firea, Şerban Nicolae, Mihai Fifor şi deputaţii Ioan Adam şi Adrian Solomon.

Conducerea Parlamentului a discutat, miercuri, despre înfiinţarea Comisiei de anchetă Călăraşi şi a convenit ca aceasta să fie formată din 15 membri, Birourile permanente reunite urmând să aprobe luni hotărârea de înfiinţare a acesteia, care trebuie supusă apoi votului plenului comun.
       
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, el menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi şi că, de fapt, USL în ansamblu face un joc politic.

CEC ignoră Parlamentul în cazul Băsescu

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Citeşte şi:

Anchetă la CEC, după scandalul creditului obţinut de Ioana Băsescu. O comisie a Senatului va verifica activitatea băncii

Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ponta: Băsescu e lipsit de discernământ. Să arunci ţara într-un aşa blocaj, doar ca să nu facă Parlamentul Comisie de anchetă....


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close