Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, din ce în ce mai acid cu miniștrii tehnocrați

Victor Ponta, din ce în ce mai acid cu miniștrii tehnocrați

Victor Ponta, din ce în ce mai acid cu miniștrii tehnocrați
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
18 Mar 2016   •   12:56

Fostul premierul Victor Ponta este din ce în ce mai acid cu miniștrii tehnocrați și performanțele acestora. După ce președintele Klaus Iohannis a recunoscut că România este într-o stare economică bună, Ponta a mai publicat câteva articole, pe pagina sa de Facebook, care fac referire la rezultatele slabe și declarațiile mai puțin fericite ale membrilor din Guvern.

Cel mai recent dintre acestea face referire la ministrul Justiției, Raluca Prună, care a fost criticată de la Bruxelles, conform ziare.com.

"Cu privire la citatul ministrului Justitiei ca drepturile civile sunt un lux teoretic, cred ca astfel de citate sunt ingrijoratoare si gresite. Asta pentru ca limita dintre democratie si drepturile omului si anumite comportamente autoritare este foarte subtire. In democratiile europene si din Uniunea Europeana trebuie sa ne asiguram ca drepturile omului sunt respectate", a spus Claude Moraes, presedintele Comisiei pentru libertati civile”.

„Presedintele Comisiei pt libertati, justitie si afaceri interne din Parlamentul European spune aceste lucruri! Conteaza?”, comentează Ponta pe Facebook.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close