Antena 3 CNN Politică Postul de consilier general al lui Nicuşor Dan, vacantat

Postul de consilier general al lui Nicuşor Dan, vacantat

Postul de consilier general al lui Nicuşor Dan, vacantat
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
21 Dec 2016   •   19:04

Postul de consilier general al preşedintelui Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a fost vacantat miercuri, după ce acesta a devenit membru al Camerei Deputaţilor în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie, scrie Agerpres.

De asemenea, în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a fost vacantat postul Cristinei Mădălina Prună (USR), după ce aceasta a devenit la rândul ei deputat.

Pe de altă parte, a fost validat mandatul Ilenei Daniela Dragne, urmare a faptului că Mihăiţă Vîrză (care intrase în CGMB din partea UNPR, pe listele PSD - UNPR) a demisionat din funcţia de consilier general. De altfel, în urma alegerilor parlamentare, Vîrză a devenit deputat social-democrat de Bucureşti.

Totodată, CGMB a fost de acord cu validarea mandatului lui Liviu Mălureanu (USB), după ce un post de consilier general USB a fost eliberat prin demisia lui Dumitru Dobrev. Pe de altă parte, Ana Maria Ciceală (USB) a anunţat în cadrul şedinţei că Mălureanu, care în prezent este consilier local în Sectorul 3, nu ar mai dori să facă parte din CGMB. Preşedintele de şedinţă a precizat că Mălureanu poate să decidă în perioada următoare dacă va depune jurământul în calitate de consilier general sau va rămâne în CL Sector 3.

În altă ordine de idei, Tudor Tim Ionescu (ALDE) a declarat că Arsu Alin Ionuţ, care a candidat pe listele USR la alegerile parlamentare, fără să obţină un mandat, nu ar trebui să participe la şedinţa CGMB. Motivul ar fi legat de faptul că în Consiliul General este reprezentată Uniunea Salvaţi Bucureştiul, nu Uniunea Salvaţi România.

Arsu a replicat că fuziunea dintre USB şi USR a fost realizată.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close