Antena 3 CNN Politică Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Umaniștii au devenit o alternativă viabilă în politica de astăzi, fenomen ilustrat cel mai bine de afluxul important de noi membri.

Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”
de Alexandra Dima    |    17 Sep 2021   •   17:06

Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), doar la Galați, într-o singură zi, au fost semnate peste 100 de adeziuni, iar liderii umaniști locali s-au arătat optimiști în privința viitorului.

„În aceste vremuri în care societatea românească este fragmentatăși divizată, oamenii simt nevoia unei forțe politice de coeziune, de unire, de trezire a unei conștiințe naționale. Se pare, privind numărul mare de oameni care se îndreaptă cu încredere spre PPU, că s-a născut acea forță. Cu bucurie vă spun că, în sfârșit oamenii au înțeles importanța și echilibrul UMANIȘTILOR. Peste o sută de adeziuni semnate și tot atâtea carnete de membru oferite doar într-o singură zi, ne arată că suntem în inimile românilor. Curaj, dragi colegi!”, a transmis Picu Apostol Roman, președintele PPU (social-liberal) Galați. 

Numărul membrilor PPU (social-liberal) a crescut semnificativ și după ce partidul a fuzionat prin absorbție cu Partidul Re:Start România.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close