Antena 3 Politică Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

de Alexandra Dima    |    17 Sep 2021   •   17:06
Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Umaniștii au devenit o alternativă viabilă în politica de astăzi, fenomen ilustrat cel mai bine de afluxul important de noi membri.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), doar la Galați, într-o singură zi, au fost semnate peste 100 de adeziuni, iar liderii umaniști locali s-au arătat optimiști în privința viitorului.

„În aceste vremuri în care societatea românească este fragmentatăși divizată, oamenii simt nevoia unei forțe politice de coeziune, de unire, de trezire a unei conștiințe naționale. Se pare, privind numărul mare de oameni care se îndreaptă cu încredere spre PPU, că s-a născut acea forță. Cu bucurie vă spun că, în sfârșit oamenii au înțeles importanța și echilibrul UMANIȘTILOR. Peste o sută de adeziuni semnate și tot atâtea carnete de membru oferite doar într-o singură zi, ne arată că suntem în inimile românilor. Curaj, dragi colegi!”, a transmis Picu Apostol Roman, președintele PPU (social-liberal) Galați. 

Numărul membrilor PPU (social-liberal) a crescut semnificativ și după ce partidul a fuzionat prin absorbție cu Partidul Re:Start România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close