Antena 3 CNN Politică Noi numiri făcute de premierul Sorin Grindeanu

Noi numiri făcute de premierul Sorin Grindeanu

Noi numiri făcute de premierul Sorin Grindeanu
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   20:23

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Ionuţ Sorin Apostu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. 

Sorin Apostu îl înlocuieşte la şefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din funcţie. 

Tot luni, prim-ministrul a decis numirea lui Traian Constantin Petcu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. 

Printr-o altă decizie a premierului, Dan Octavian Alexandrescu a fost desemnat în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii. 

Totodată, Sorin Grindeanu l-a numit pe Alexandru Chirilă în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, în locul Monicăi Laura Ion, care a fost numită consilier la cabinetul premierului. 

De asemenea, Gabriel Stătescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. 

Premierul a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în cadrul MAE, la cerere, a lui Marius Cristian Bădescu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu numiri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close