Antena 3 CNN Politică "Premierul" lui Băsescu trece la PNL

"Premierul" lui Băsescu trece la PNL

"Premierul" lui Băsescu trece la PNL
04 Mai 2018   •   14:34

Europarlamentarul Siegfried Mureșan demisionează din PMP și trece la PNL. PMP a reacționat, vineri, și îi cere demisia acestuia din Parlamentul European. Siegfierd Mureșan a fost propunerea lui Traian Băsescu pentru funcția de premier, după alegerile parlamentare din 2016, scrie Libertatea.

PMP a transmis că au fost informați că ”tânărul europarlamentar Siegfried Mureșan și-a încheiat negocierile și a optat pentru Partidul Național Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor”.

”Având în vedere principiile morale înalte afișate până acum în spațiul public și în relațiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureșan, îi cerem ferm să demisioneze și din Parlamentul European, pentru ca partidul să își poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să își poată menține reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranța că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuâd să ocupe un loc care a fost câștigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-și eticheta de traseist”, a transmis PMP, într-un comunicat oficial.

Siegfried Mureșan a fost propunerea cu care Traian Băsescu s-a dus la Cotroceni în fața președintelui Iohannis.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close