x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Premierul Luxemburgului, la Palatul Victoria: Sorin Grindeanu este omologul meu, câtă vreme președintele României nu numește pe altcineva

de A.M.P   •   16 Iun 2017   •   13:17
Premierul Luxemburgului, la Palatul Victoria: Sorin Grindeanu este omologul meu, câtă vreme președintele României nu numește pe altcineva 482
Foto: gov.ro

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, a afirmat, la Palatul Victoria, că vizita sa în România vine într-un moment în care țara noastră dă dovadă de instabilitate, lucru extrem de nociv mai ales în ochii investitorilor străini.

Întrebat de jurnaliști cum se vede criza politică din România în Europa, Bettel a afirmat că astfel de crize se petrec în toate țările, însă este important ca România să-și regăsească repede stabilitatea.

”Crize politice sunt în toate țările, se întâmplă mereu. E important să vă regăsiți cât mai repede stabilitatea”, a arătat Xavier Bettel, comentând impactul acestei situații asupra investițiilor străine și asupra încrederii la nivel mondial.

Xavier Bettel a ținut să sublinieze, la o întrebare adresată de un jurnalist luxemburghez, că atâta timp cât altcineva nu este numit de președintele României în funcția de prim-ministru, Sorin Grindeanu este omologul său.

”E omologul meu. Au instituții, au Constituție, au legi”, a spus Xavier Bettel, la Palatul Victoria.

 

 

 

sati