Antena 3 Politică Preşedintele Băsescu vrea să adreseze un mesaj în Parlament, în 7 martie

Preşedintele Băsescu vrea să adreseze un mesaj în Parlament, în 7 martie

24 Feb 2012   •   16:16
Preşedintele Băsescu vrea să adreseze un mesaj în Parlament, în 7 martie
Sursa foto: Foto: presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care îi informează că doreşte să adreseze un mesaj pe teme de politică internă, în Parlament, în data de 7 martie.
   
Preşedintele Băsescu a trimis, vineri, o scrisoare preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, informează Preşedinţia.
   
"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 7 martie 2012, la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră, în funcţie şi de programul celor două Camere ale Parlamentului", se arată în scrisoarea şefului statului, citată în comunicatul Preşedinţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a organizat, recent, la Cotroceni, consultări cu partidele, una dintre teme fiind funcţionarea Parlamentului, în condiţiile protestului parlamentar al opoziţiei.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close