Antena 3 CNN Politică Prietena Elenei Udrea, impresii după vizita în arest: O cred şi mă doare că oamenii se folosesc de ea

Prietena Elenei Udrea, impresii după vizita în arest: O cred şi mă doare că oamenii se folosesc de ea

Prietena Elenei Udrea, impresii după vizita în arest: O cred şi mă doare că oamenii se folosesc de ea
28 Feb 2015   •   12:25

Apar noi detalii despre starea Elenei Udrea din arestul Poliţiei Capitalei. Ieri a fost vizitată de către prietena ei, Ruxandra Dragomir, dar şi de mama ei.

Ruxandra Dragomir povesteşte, pe pagina personală de Facebook, ce s-a întâmplat ieri, din momentul în care a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta are şi un mesaj din partea Elenei Udrea, de asmenea postat pe pagina de socializare.

Iată care au fost mesajele pe care şi le-au transmis cele două prietene:

"Elena, nu esti singură!

Am fost în vizită la Elena, împreună cu dna Maria, mama ei şi sunt convinsă ca ieri aţi aşteptat să vă povestesc cum a fost, ce face Elena şi cum se simte acolo. E bine, e puternică aşa cum o ştiţi şi voi!...ne-a întâmpinat zâmbitoare, îmbrăţişându-ne...Eu însă am avut un nod în gât încă din prima secundă şi acolo mi-a rămas până la sfârşitul vizitei şi mult după...mama, a încercat să pareze tristeţea şi a zâmbit mai tot timpul...însă e doar un zambet care ascunde multă suferinta. Sigur că Elena a văzut asta şi atunci, culmea, tot ea a fost cea care ne încuraja pe noi. (...)

,,Sunt bine, nu sunt bolnavă şi asta e foarte important, uite mâine vin avocaţii şi voi pregăti apărarea. Nu am de ce să stau aici în baza unui denunţ, cum că aş fi luat şpagă o geantă cu bani. Exclus, nu este adevarat, doamne fereşte,cum să fac aşa ceva...şi în minister. Sunt oameni slabi, care pentru a se salva pe ei, mint. Eu nu aş declara niciodată ceva ce nu este real, doar să plec de aici şi da, dacă am greşit undeva să plătesc, însă doar în baza adevărului şi nu a minciunii şi greşelile altora". (...) 

Şi eu o cred şi mă doare că oamenii se folosesc de ea şi profită din plin de Noul cod Penal, care s-ar potrivi perfect celor care au onoare şi demnitate, nu profitorilor şi mincinoşilor. Eu am încredere în justitiei, la fel şi Elena. Din păcate, pânp va reuşi să îşi probeze nevinovăţia rămâne acolo până joi,5 martie. Dumnezeu ştie ce se va întâmpla după şi desigur Justiţia...
Elena, nu eşti singură! Friends forever!", povesteşte Ruxandra Dragomir.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close