Antena 3 CNN Politică Premierul Cioloș, după ce președintele s-a lepădat public de Guvern: Merg miercuri la Cotroceni

Premierul Cioloș, după ce președintele s-a lepădat public de Guvern: Merg miercuri la Cotroceni

Premierul Cioloș, după ce președintele s-a lepădat public de Guvern: Merg miercuri la Cotroceni
de M.Z.    |    26 Apr 2016   •   12:10

UPDATE 12.10 - Premierul Dacian Cioloş a reacţionat la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la activitatea Guvernului. 

Cioloş a refuzat să comenteze dezamăgirile preşedintelui la adresa Executivului, precizând că se va întâlni miercuri cu şeful statului, la Cotroceni.

Reacţia lui Dacian Cioloş are loc după ce luni preşedintele declara că este nemulţumit de actualul guvern, despre care a ţinut să precizeze că "nu este al lui". 

Klaus Iohannis recunoaşte că nu are mari aşteptări de la acest Executiv, născut dintr-o criză politică. "Am stabilit mâine (miercuri - n.r.) o întâlnire și o să discut", a declarat Cioloș, marți, după ce a participat la Conferința privind securitatea alimentară, care a avut loc la Institutul Bancar Român din București.

----------------------------

Știrea inițială 09.47

Premierul Dacian Cioloş şi președintele Klaus Iohannis au marți prima întâlnire după ce șeful statului s-a lepădat public de Guvern. 

Președintele a declarat că este nemulţumit de actualul Executiv, despre care a ţinut să precizeze că "nu este al lui" şi că nu are mari aşteptări de la echipa condusă de Dacian Cioloş.

Premierul are acum o altă grijă: să-şi reîntregească echipa, după şi-a împins ministrul Fondurilor Europene să demisioneze. 

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Răducu, și-a depus demisia luni din Guvernul Cioloș.

Este a doua demisie din Guvernul Cioloș, după demisia ministrului Muncii, Ana Costea.

 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Klaus Iohannis
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close