Antena 3 CNN Politică Prima reacție a primarului Firea, în scandalul OUG privind Codul penal

Prima reacție a primarului Firea, în scandalul OUG privind Codul penal

Prima reacție a primarului Firea, în scandalul OUG privind Codul penal
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    03 Feb 2017   •   19:57

Petiţia online denumită "Susţinem Guvernul Grindeanu" şi iniţiată de PSD joi seară a strâns, până vineri seara, peste 16.000 de semnături, unul dintre semnatari fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit unei televiziuni de știri.

Petiţia "Susţinem Guvernul Grindeanu" a fost iniţiată pe site-ul www.petitieonline.com joi, la câteva ore după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat acest demers.

Liviu Dragnea spunea că social-democraţii prezenţi la şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional şi-au exprimat dorinţa de a organiza manifestaţii de sprijin ale Guvernului, însă el nu va permite acest lucru, dar PSD va iniţia o campanie de strângere de semnături ”pentru ceea ce ar fi vrut să spună dacă ieşeau în stradă”.

"Eu am semnat! Semnează şi tu dacă ţii la România, la Constituţie, la respectarea votului românilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii să trăiască mai bine în ţara lor. Ne-am săturat de tehnocraţi şi de manipulările lor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close