Antena 3 CNN Politică Primar din Vama Veche, mesaj pentru Cîţu: "Îi recomand să abandoneze ideea de a petrece o noapte aici. Administrațiile PSD au fost pedepsite"

Primar din Vama Veche, mesaj pentru Cîţu: "Îi recomand să abandoneze ideea de a petrece o noapte aici. Administrațiile PSD au fost pedepsite"

Şeful Guvernului nu este binevenit la Vama Veche, acolo unde a spus că ar vrea să petreacă o noapte. Declaraţia vine de la Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei constănțene Limanu, din care face parte și satul Vama Veche.

Primar din Vama Veche, mesaj pentru Cîţu: "Îi recomand să abandoneze ideea de a petrece o noapte aici. Administrațiile PSD au fost pedepsite"
Sursa foto: Facebook
de Milena Niță    |    27 Mai 2021   •   13:58

Cât despre motiv, primarul PSD susține că nu a primit banii ceruți de la Consiliul Județean, condus de PNL.

"Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. 

Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!", i-a transmis primarul, într-un comunicat, premierului Florin Cîţu.

Primar din Vama Veche: Răzbunare politică. Decont electoral

Replica edilului vine după ce şeful Executivului a spus că ar vrea să petreacă o noapte în Vama Veche, după relaxarea măsurilor de restricţie din pandemie.

Comunicatul integral:

"Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni.

25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Judeţean Constanţa!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori şi implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!

Primar Daniel Georgescu: Administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii

Suntem conștienți ca este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziție de forță!

Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primăriile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităţilor sau programele aflate în derulare. În schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de șeful județului!

Nu o să înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management "performant", PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play.

Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Judeţean Constanţa. Și vor taxa această lipsă de respect la adresa lor. Veți ajunge să decontaţi rezultatele acestor răfuieli, cu vârf şi-ndesat!

Un trai decent nu trebuie condiționat de sigle de partid! Contează prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor şi un management public corect şi eficient! Dar, discutăm despre principii pe care managerii PNL fie le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată.

Daniel Georgescu: "Cu tot respectul, îi recomand domnului premier Florin Câțu să se reorienteze" 

Avem viziuni diferite şi acest lucru este evident!

Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. 

Sunt localităţi care își permit pâine şi sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel şi ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambiţioase de dezvoltare ale acestor localităţi, premiate de managerii PNL Constanţa cu alocări financiare record!

Daniel Gheorghe Georgescu – primar comuna Limanu

#decontelectoral #razbunarepolitica #magariePNL #fonduricudirectie #localitatipedepsitepolitic", se arată în comunicatul de presă.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close