Antena 3 CNN Politică Primarul Craiovei, cu ochii pe Cotroceni: Băsescu va candida, altfel de ce mai "ară ţara în lung şi-n lat"

Primarul Craiovei, cu ochii pe Cotroceni: Băsescu va candida, altfel de ce mai "ară ţara în lung şi-n lat"

Primarul Craiovei, cu ochii pe Cotroceni: Băsescu va candida, altfel de ce mai "ară ţara în lung şi-n lat"
Sursa foto: Antonie Solomon
12 Aug 2009   •   13:54

Preşedintele PDL Craiova, Antonie Solomon a susţinut, miercui, că Traian Băsescu va candida mai mult ca sigur la un nou mandat de preşedinte, altfel nu s-ar mai explica de ce tot "ară ţara în lung şi-n lat". În ceea ce priveşte lipsa de gra bă cu care Băsescu tratează anunţarea candidaturii sal, Solomon este de părere acesta, ca preşedinte, nu poate da declaraţii din postura de candidat pentru un nou mandat la Cotroceni.
"Un preşedinte de ţară nu trebuie să facă declaraţii ca viitor candidat. Dar când vezi că ară ţara asta în lung şi-n lat?De ce ar face-o? Să se plimbe pe la Leamna, pe la Tismana, în Dăbuleni, prin toată ţara asta. Logic, o să candideze la preşedinţie. O să vedeţi!", a afirmat primarul Craiovei, citat de Mediafax.
Întrebat cât timp va mai rezista, după părerea sa, alianţa PSD-PDL, liderul PDL Craiova s-a ţinut de fabule: "Toată lumea vorbeşte că dacă nu trece pachetul ăsta de legi, Guvernul cade. În septembrie, pe 3 septembrie, cade Guvernul. Este o alianţă contra naturii. Citez un clasic în viaţă, europarlamentar: ŤBă, eşti cu crucea, cu Dumnezeu, sau ateu, cu comuniştii?ť Nu poţi să te rogi, dar şi să crezi în maimuţă. Omul se trage din maimuţă, nu?"
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close