Antena 3 CNN Politică Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat în dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat în dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat în dosarul Gala Bute
Sursa foto: foto: agrepres
10 Feb 2015   •   17:19

Primarul oraşului Lupeni a fost arestat în dosarul Gala Bute. Cornel Resmeriţă este acuzat că a fost complicele Elenei Udrea în fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltării Regionale le-a comis. Primarul avea iniţial o decizie de arest la domiciului. A fost ridicat luni seara de la locuinţa sa din Lupeni de către procurorii anticorupţie care l-au reţinut şi l-au prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

La DNA au mai fost aduşi, cu mandat, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care a fost de asemenea reţinut, Ştefan Lungu - fostul consilier al Elenei Udrea în mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltării, Gheorghe Nastasia - fost secretarul general al MDRT, şi omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA.

Procurorii DNA au făcut luni 18 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute". Nouă persoane au fost duse la audieri la sediul central al DNA, în urma percheziţiilor.  

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close