Antena 3 CNN Politică Primarul PNL din Moșnița Nouă, acuzat că a asfaltat un câmp pentru a crește prețul terenului

Primarul PNL din Moșnița Nouă, acuzat că a asfaltat un câmp pentru a crește prețul terenului

Primarul comunei Moșnița Nouă din județul Timiș, Florin Bucur (PNL), este acuzat de un candidat independent la alegerile locale că, împreună cu un consilier local și coleg de partid, au asfaltat un câmp pentru a crește prețul terenurilor din apropiere.

Primarul PNL din Moșnița Nouă, acuzat că a asfaltat un câmp pentru a crește prețul terenului
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2020   •   19:15

Candidatul independent la funcția de primar al comunei Moșnița Nouă, Gerald Simonis a făcut dezvăluiri bombă, într-o postare pe Facebook și l-a acuzat pe consilierul local PNL Alexandru Proteasa, asociat în două firme de imobiliare, secretar al comisiei de urbanism și candidat la funcția de consilier județean, că împreună cu primarul din Moșnița Nouă au decis investițiile în comună în funcție de interesele lor imobiliare.

"Ați văzut cu toții cum a ”înflorit” asfaltul pe câmp, pe niște străzi care nu există decât pe hârtie, acolo nefiind acum ridicată nicio casă, pe străzile Andrada și Adriana. Asta în condițiile în care alte străzi învecinate, precum strada Monica sau strada Florentina sunt populate în proporție de 90% și locuitorii de aici trebuie să meargă în continuare pe drum de piatră. (…)

”Întâmplător”, firma Moșnița Imobiliare SRL este cea care a avut exclusivitate și a intermediat vânzările terenurilor din PUZ-ul care acum este înconjurat prin câmp de centura de străzi care urmează sa fie asfaltate. Nu este un secret că valoarea parcelelor creşte în momentul în care există deja utilități. (…) 

Unul dintre drumurile care urmează să fie asfaltate trece exact prin fața terenului de 820 metri pătrați din CF 422946 si a terenului de 745 metri pătrați din CF 422947, teren intravilan pentru funcțiuni complementare, după cum a fost aprobat în PUZ. Proprietara terenurilor respective, conform extraselor CF, este firma Alex Real Estate 2016 SRL, mai exact consilierul Proteasa pe persoană juridică”, a scris candidatul independent la Primăria Moșnița Nouă, Gerald Simonis.

×
Subiecte în articol: Moșnița Nouă
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close