Antena 3 CNN Politică PSD, acuzații grave: Liberalii mint că n-au bani de pensii și salarii ca să-și poate hrăni doar clientela de partid

PSD, acuzații grave: Liberalii mint că n-au bani de pensii și salarii ca să-și poate hrăni doar clientela de partid

Reprezentanții PSD acuză Guvernul PNL că pun corporațiile mai presus decât alocațiile copiilor. ”Sub guvernarea PNL, România este țara unde nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii, dar se găsesc peste 100 de milioane de euro - prin ordonanță de urgență - pentru a garanta afacerile unor firme private”.

PSD, acuzații grave: Liberalii mint că n-au bani de pensii și salarii ca să-și poate hrăni doar clientela de partid
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    04 Aug 2020   •   19:50

”Pentru Guvernul PNL, corporațiile sunt mai importante decăt alocațiile!

Sub guvernarea PNL, România este țara unde nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii, dar se găsesc peste 100 de milioane de euro - prin ordonanță de urgență - pentru a garanta afacerile unor firme private. Trei corporații apropiate de Orban care asigură credite comerciale au acum viitorul asigurat. În schimb viitorul copiilor țării poate să mai aștepte!

PSD: ”Iau de la gura săracilor ca să umfle conturile bogaților”

Liberalii mint că n-au bani de pensii și salarii ca să-și poate hrăni doar clientela de partid. Guvernarea liberală a devenit un fel de haiducie pe dos: iau de la gura săracilor ca să umfle conturile bogaților!”, scriu reprezentantii PSD pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close