Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2020. PSD ar putea susține pentru Primăria Suceava un candidat de la Pro România

Alegeri locale 2020. PSD ar putea susține pentru Primăria Suceava un candidat de la Pro România

Alegeri locale 2020. Conducerea PSD Suceava ar putea să susțină pentru funcția de primar al municipiului Suceava un candidat comun cu Pro România.

Alegeri locale 2020. PSD ar putea susține pentru Primăria Suceava un candidat de la Pro România
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2020   •   15:05

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că organizația are stabiliți deja candidați pentru funcția de primar în 103 din cele 114 localități ale județului Suceava și că în orașul Milișăuți și în comunele Vadu Moldovei și Păltinoasa, primarii PSD în funcție nu vor mai fi candidați ai PSD, fiind desemnați alți candidați ai partidului.

În ceea ce privește desemnarea candidatului pentru funcția de primar al Sucevei, Ioan Stan a spus că se prelucrează datele culese în urma unui sondaj de opinie în care din partea PSD au fost măsurați liderul organizației municipale, Dan Ioan Cușnir și fostul prefect de Suceava, Mirela Adomnicăi, scrie newsbucovina.ro.

El a arătat că în urma analizelor care vor fi făcute se va decide care va fi candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, acesta urmând să fie desemnat prin vot de conducerea organizației municipale și validat de conducerea organizației județene.

Ioan Stan nu a exclus o alianță pentru un candidat comun.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close