Antena 3 CNN Politică PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Deși PSD a anunțat că nu va veni cu nicio propunere, Marcel Ciolacu, liderul interimar al social democraților, anunță partidul său ar putea vota un guvern de tehnocrați, condus de generalul Ciucă sau unul de uniune națională:

PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
25 Feb 2020   •   23:03

”Nu se ascunde PNL-ul în spatele generalului Ciucă. Îmi pui premier pe generalul Ciucă și în spatele lui politrucii de la partid? Acest lucru este exclus! Dacă se vine cu un guvern de specialiști sau dacă dorește un guvern politic de uniune națională, n-avem nicio problemă. Fără pretenții din partea PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus, marți seara.

”Este o propunere serioasă domnul general Ciucă. Noi nu am vorbit cu domnul Ponta să avem o propunere comună și de această dată. Dar, ținând cont că de la ora 16.00 sunt întâlnirile... mâine e o zi lungă. Vom vedea dacă vom avea o soluție împreună. Dar, atributul de a propune prim-ministrul este al președintelui. Poate fi și domnul Aurescu, nu doamna Turcan, de exemplu, care nu este tehnocrat. Vom vota o întreagă echipă doar de tehnocrați”, a completat șeful Camerei Deputaților.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close