Antena 3 CNN Politică PSD, despre Guvernul Orban: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”

PSD, despre Guvernul Orban: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”

Partidul Social Democrat aduce noi acuzaţii la adresa actualului Executiv. ”PNL n-a fost în stare decât să conteste TOATE legile pe care le-am votat în Parlament pentru despăgubirea rapidă a fermierilor. Iar acum trag de timp și promit tot felul de lucruri în speranța că îi vor mai minți până după alegeri”, acuză PSD.

PSD, despre Guvernul Orban: ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    26 Aug 2020   •   15:50

””Atât s-a putut...” nu reprezintă un sprijin pentru cei care au pierdut și recoltele și banii din cauza secetei! Fără sprijin, fără despăgubiri urgente, fără dialog, fermierii au în față o singură perspectivă: falimentul! Iar mâncarea pentru români va fi mult, mult mai scumpă!

#PNL n-a fost în stare decât să conteste TOATE legile pe care le-am votat în Parlament pentru despăgubirea rapidă a fermierilor. Iar acum trag de timp și promit tot felul de lucruri în speranța că îi vor mai minți până după alegeri”, transmite Partidul Social Democrat, miercuri, pe Facebook.

PSD: Nu merge doar cu vorbe!

”Este nevoie de sprijin concret pentru a avea produse FABRICATE ÎN ROMÂNIA! Așa cum fac toate statele europene!

PSD este singurul partid care are în programul său de guvernare #soluții concrete și aplicabile rapid în sprijinul acestui domeniu care poate asigura țării creștere economică!

✅Programul naţional de colectare, distribuție și comercializare a mărfurilor prin intermediul Casei de Comerț Unirea;
✅Continuarea și operaționalizarea Programelor de sprijin și investiții (tomate, usturoi, porc, pasăre, irigații, apă gratuită, antigrindină, zona montană, centre de sacrificare);
✅Programul privind Distribuirea mărfurilor din programele existente (programul pentru şcoli, corn, lapte, fructe, legume) către spitale, unități militare, așezăminte sociale, persoane vulnerabile;
✅Programul de măsuri pentru facilitarea accesului la finanțare acordate sub formă de garanții pentru împrumuturi acordate beneficiarilor din sectorul agricol și alimentar;
✅Programul privind stimularea asocierii producătorilor locali în cooperative agricole.

PSD, despre PNL: Trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru

Diferența dintre noi și liberali este că ei doar dau din gură, pe când în guvernarea noastră agricultura țării a ajuns printre primele trei puteri europene. De aceea trebuie să trimitem acasă acest guvern-dezastru și să instalăm o echipă de specialiști care să-i ajute urgent pe agricultori cu bani, nu cu vorbe!”, este mesajul transmis de PSD.

×
Subiecte în articol: guvern Orban
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close