Antena 3 CNN Politică PSD Iaşi îl atacă pe deputatul PNL Alexandru Muraru: "Un aristocrat de mucava. Zero realizări pentru Iaşi!"

PSD Iaşi îl atacă pe deputatul PNL Alexandru Muraru: "Un aristocrat de mucava. Zero realizări pentru Iaşi!"

Senatorul ieșean Maricel Popa, președintele PSD Iași, critică dur modul în care PNL Iași înțelege să susțină proiectele de interes ale comunității acuzând că "vremelnicii șefi peneliști sunt preocupați doar de imagine și mai puțin de fapte concrete".

PSD Iaşi îl atacă pe deputatul PNL Alexandru Muraru: "Un aristocrat de mucava. Zero realizări pentru Iaşi!"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    08 Aug 2022   •   14:37

"La Iași, alianța de guvernare PSD-PNL nu are corespondent. Și nu funcționează sub nicio formă. Aceasta este și principala cauză pentru care proiectele ieșenilor ajung cu întârziere pe ordinea de zi a Guvernului. Doar parlamentarii PSD fac lobby adevărat, cei ai PNL au o singură preocupare: cât mai multe poze pentru imaginea publică, pentru propriile pagini de Facebook. La like-uri înainte, la muncă înapoi! Nu mai aduc acum în discuție problemele de ordin penal ale liberalilor Mihai Chirica și Costel Alexe, primarul și președintele Consiliului Județean Iași. Din păcate, ne-au făcut de râs în toată țara", a declarat Maricel Popa.

Liderul social-democrat ieșean a mai precizat și faptul că penelistul Alexandru Muraru are grija autorităților centrale în loc să își facă ordine în propria filială de partid, unde Mihai Chirica și Costel Alexe adună dosare după dosare penale și nimeni din interiorul PNL nu este deranjat de acest lucru.

"Aș insista, însă, pe atitudinea plină de suficiență a liderului PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru. Un tip pedant, elegant, rafinat și cochet. Asta vrea să transmită. Părerea mea, e decuplat complet de toate problemele Iașului, trăiește într-o realitatea paralelă. Este prezent la toate sindrofiile. Vara aceasta, a fost o perioadă lungă în SUA, pe banii statului român. A făcut sute de poze alături de fratele său, Andrei Muraru, excelența sa fiind ambasadorul României la Washington.

Ce grozav că statul român a suportat, pe lângă salariile gemenilor, și cheltuielile ocazionate de reîntâlnirea lor! Parcă am fi asistat la o ediție a emisiunii „Surprize, surprize”. Revenit acasă, pe tărâmuri ieșene, Alexandru Muraru a punctat decisiv. Prin intermediul propriilor postări, l-am regăsit în loja VIP a turneului de tenis de la Iași. Un aristocrat de mucava. A făcut act de prezență la Forumul Educației, unde profesorii ieșeni au fost aduși cu arcanul, a participat la întâlnirile prilejuite de vizita unui ministru PNL la Iași. Pe muțește. Ce-a câștigat, concret, Iașul de pe urma acestor întrevederi? Mai nimic și te miri ce! Nu-l văd pe Alexandru Muraru, șeful PNL Iași, să aibă poziții tranșante și să ceară soluții și proiecte pentru:

• traficul auto dezastruos din Iași

• lipsa locurilor de parcare

• lipsa investițiilor

• lipsa unui parc industrial în oraș

• lipsa infrastructurii sportive moderne din Iași (stadion, bazin olimpic, sală polivalentă)

• lipsa șoselei de centură

• întârzierile la modernizarea drumurilor din județ

• despre autostrăzile A7 și A8

Deputatul Muraru nu este deranjat că Mihai Chirica, primarul PNL al Iașului este triplu inculpat. Și nici de Costel Alexe, președintele PNL al Consiliului Județean Iași, alt colecționar de dosare penale. Dar este preocupat de modul în care va arăta Guvernul din 2023. Cred că e prea mult. Mai întâi să se uite în curtea proprie și abia apoi să vorbească despre PSD sau despre alții", a mai declarat liderul PSD Iași, senatorul Maricel Popa.

×
Subiecte în articol: PSD PNL Iași Maricel Popa Alexandru Muraru
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close