Antena 3 CNN Politică PSD îl atacă pe Klaus Iohannis cu un citat din propria carte ”Pas cu pas”

PSD îl atacă pe Klaus Iohannis cu un citat din propria carte ”Pas cu pas”

PSD a anunţat pe pagina de Facebook că merge la consultările de la Palatul Cotroceni "cu o soluţie clară de premier", precizând că soluţia aleasă de preşedintele Klaus Iohannis de a nu da mandat PSD "doar va adânci criza în loc să o rezolve".

PSD îl atacă pe Klaus Iohannis cu un citat din propria carte ”Pas cu pas”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.V    |    06 Feb 2020   •   12:54

 Social-democrații citează din cartea președintelui ”Pas cu pas” și arată că în 2009, când Traian Băsescu nu l-a nominalizat pentru funcția de premier, deși avea susținerea majorității, a jucat în afara Constituției.

"Mergem la consultările de la Cotroceni cu o #soluție clară de premier susținut de #PSD și Pro România. O soluție rațională și făcută în spiritul prevederilor Constituționale!

Soluția aleasă de președintele Iohannis, care a anunțat înaintea consultărilor că nu va da mandat PSD, doar va adânci criza în loc să o rezolve. PNL și Orban nu au #majoritate în acest moment. S-a văzut foarte clar ieri!

Este responsabilitatea președintelui Iohannis, ca garant al respectării Constituției, să desemneze un premier care poate forma o majoritate. Este responsabilitatea președintelui să nu arunce România într-o lungă criză politică, ale cărei costuri economice să fie suportate tot de români.", este mesajul postat, joi, pe pagina de Facebook a PSD. 

×
Subiecte în articol: PSD Pas cu pas Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close