Antena 3 CNN Politică PSD: În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără

PSD: În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără

PSD a reacționat, miercuri, după ce Biroul Electoral Central a respins renumărarea voturilor la Sectorul 1, acolo unde candidatul social-democrat și primarul în funcție, Dan Tudorache, ceruse acest lucru în contextul suspiciunilor de fraudă.

PSD: În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    30 Sep 2020   •   17:15

"În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără. Iar când frauda electorală este evidentă, contează cine decide dacă se renumără sau nu. La Călărași și Sectorul 5, unde dreapta unită a pierdut la mii de voturi, s-a admis renumărarea.

La Sectorul 1, unde furtul a fost evident, iar diferența este de câteva sute de voturi, situația privind renumărarea rămâne în continuare incertă.  În guvernarea Iohannis-Orban, totul este aruncat în haos: finanțele, sănătatea oamenilor, dreptul românilor de a alege!", este mesajul transmis de PSD, pe Facebook.

Voturile din Sectorul 1 nu vor fi renumărate, a anunțat liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, după ședința Biroului Electoral Central.

Totodată, el a transmis că vor fi renumărate voturile din Sectorul 5, unde câștigător a ieșit Cristian Popescu Piedone.

În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără. Iar când...

Posted by Partidul Social Democrat on Wednesday, September 30, 2020

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close