Antena 3 Politică PSD: Iohannis a arătat ieri ca un elev slab și nepregătit pentru examen! România educată devine România eșuată

PSD: Iohannis a arătat ieri ca un elev slab și nepregătit pentru examen! România educată devine România eșuată

de Laura Dinu    |    06 Aug 2020   •   14:14
PSD: Iohannis a arătat ieri ca un elev slab și nepregătit pentru examen! România educată devine România eșuată
Sursa foto: hepta

Pe pagina oficială a Partidului Social Democrat de pe o rețea socială a apărut o postare prin care ”puterea liberală condusă de un fost profesor” este acuzată că ”și-a dat ieri corigența la Educație, arătând țării că nu știe nimic”.

Puterea liberală condusă de un fost profesor și-a dat ieri corigența la Educație, arătând țării că nu știe nimic. România educată devine România eșuată!

Iohannis a arătat ieri, tocmai în conferința de presă dedicată educației, ca un elev slab și nepregătit pentru examen care vrea să scape cu răspunsuri evazive. Obsesia sa cu spălatul pe mâini devine deja un tipar de gândire și de lucru: se spălă pe mâini de orice răspundere și aruncă totul în cârca autorităților locale.

PSD: Așa arată România cu o lună înainte de deschiderea anului școlar – o țară guvernată de repetenți în administrație publică

Este dramatic că într-o guvernare unde atât președintele, cât și ministrul Educației sunt profesori, marele plan pentru redeschiderea școlilor să nu poată lua notă de trecere. Tabletele școlare sunt doar pe hârtie, școala online este offline pentru sute de mii de copii, iar infrastructura de învățământ nu e pregătită pentru distanțarea minimă din normele sanitare.

Iohannis și PNL au bifat alt consens national: elevii sunt nemulțumiți, părinții amenință cu instanța, profesorii sunt bulversați, iar primarii șocați. Așa arată România cu o lună înainte de deschiderea anului școlar – o țară guvernată de repetenți în administrație publică!”, scriu reprezentanții PSD pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: PSD România
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close