PSD, ironii la adresa liberalilor: „În niciun caz nu ar trebui să lanseze programul șase case”

23 Ian 2020   •   18:23
PSD, ironii la adresa liberalilor: „În niciun caz nu ar trebui să lanseze programul șase case” Foto: Agerpres

PSD lansează un atac la adresa celor de la PNL și intenția anunțată de a renunța la ”Programul Prima Casă”. Social-democrații susțin că liberalii ar trebui să continue programul ”Prima Casă”, și în niciun caz să lanseze ”Programul Șase Case”, făcând referire la numărul caselor președintelui Klaus Iohannis.

„Vă mulțumim pentru răspunsurile la întrebarea adresată ieri: Credeți că ar trebui ca guvernul Orban să păstreze programul Prima Casă?
În niciun caz nu ar trebui să lanseze ”Programul 6 CASE”! Nici ”Programul 8 case”! Dar Programul Prima Casă (”O Familie, O Casă”) TREBUIE SĂ CONTINUE, așa cum susțin mulți dintre dumneavoastră. 
Declarațiile ministrului de Finanțe ”nu sunt angajante”, ne-a spus ieri premierul Orban. Hotărârea de Guvern privind mărirea plafonului de garantare ar fi însă mai mult decât angajantă, ar fi dovada certă că PNL nu a mințit. Încă o așteptăm.”, arată cei de la PSD într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close