Antena 3 CNN Politică PSD: Luni trebuie luată o decizie categorică în privinţa coaliţiei cu PD-L

PSD: Luni trebuie luată o decizie categorică în privinţa coaliţiei cu PD-L

PSD: Luni trebuie luată o decizie categorică în privinţa coaliţiei cu PD-L
Sursa foto: Guvern
01 Aug 2009   •   15:48

Falia din interiorul coaliţiei se adânceşte pe zi ce trece. Rând pe rând, lideri ai celor două partide - PSD şi PSD îşi aduc reproşuri şi îşi strigă fie de la tribuna parlamentului, fie în emisiuni de televiziune sau prin comunicate nemulţumirile. Lista reproşurilor cuprinde de la refuzarea trecerii prin asumarea răspunderii a pachetului de legi ale Educaţiei, până la acuzaţii legate de absenţa preşedintelui PSD, Mircea Geoană de la şedinţele coaliţiei.

Social-democraţii par tot mai decişi să lămurească lucrurile. Doi lideri PSD - Liviu Dragnea şi Ilie Sârbu au anunţat azi că, în şedinta Coalitiei de luni, trebuie luata o decizie categorică în privinţa alianţei cu PDL.

Dacă nu reuşim să ne întelegem, rupem pisica!", ameninţă vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, după comunicatele care au circulat ieri între partenerii coaliţiei. Au fost acuzaţii extrem de dure din partea democrat-liberalilor. Social-democraţii au fost calificaţi drept inconsecventi, iresponsabili, populisti şi demagogi. Modelul epistolar adoptat de PSD şi PDL a fost preluat şi de Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu a trimis redacţiilor, propriile comunicate.

Antena 3

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close