Antena 3 Politică PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: „Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți!”

PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: „Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți!”

01 Feb 2019   •   11:57
PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: „Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți!”

PSD a transmis vineri, un „mesaj special” pentru președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de buget.

„Creșterea investițiilor reprezintă principala țintă a bugetului pe anul 2019. Domeniile prioritare sunt investițiile în infrastructura de transport (5,6 miliarde lei), investițiile în educație (2 miliarde lei), investițiile în aparatura medicală (1,8 miliarde pentru incubatoare, ecografe, RMN-uri etc) și investițiile în dezvoltarea locală (2,5 miliarde prin PNDL, pentru școli, grădinițe, drumuri locale, canalizări și alimentări cu apă etc.).

Sunt de asemenea asigurați toți banii pentru pensii și salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an conform programului de guvernare. Cresc substanțial și sumele alocate primăriilor și consiliilor județene, iar 99,9% dintre aleșii locali apreciază noul buget. Tot în acest an, România va depăși pragul de 1.000 miliarde lei la Produsul Intern Brut. Deci cifrele arată bine. În final, un mesaj special pentru președintele Iohannis: Nu vă mai amestecați în lucrurile pe care nu le înțelegeți! Vă mulțumim!”, a scris PSD, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, Executivului să prezinte un buget de stat „realist”.

Citește și: Ministerul Finanţelor a publicat proiectul de buget pe 2019

Citește și: Buget 2019. Tot ce trebuie să știi despre bugetul pe 2019

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close