PSD trage un semnal de alarmă: PNL vrea anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune măsurile de austeritate

20 Ian 2020   •   13:35
PSD trage un semnal de alarmă: PNL vrea anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune măsurile de austeritate Sursă foto: Facebook PSD

Social-democrații au transmis, luni, într-un comunicat de presă, că partidul va folosi toate mijlocale legale pentru „a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban”, care „blochează majorările de pensii, alocații și salari”, subliniind că „liberalii guvernează doar pentru demiterea propriului guvern”.

”PSD va folosi toate mijloacele legale pentru a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban, care blochează majorările de pensii, alocații și salarii, prevăzute de legislația în vigoare.

În loc să respecte legea, Guvernul Orban este primul care o încalcă! "Să vedem cum merge economia" nu poate fi un argument pentru anularea măsurilor așteptate de milioane de cetățeni, ci doar manifestarea propriei incompetențe. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă!

Este clar că PNL vrea alegeri anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune aceste măsuri de austeritate. Mai simplu spus, ANTICIPATE = AUSTERITATE!

Este inacceptabil ca PNL să guverneze doar pentru a provoca demiterea propriului guvern sacrificând astfel interesele cetățenilor în favoarea intereselor sale electorale”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close