Antena 3 CNN Politică PSD trage un semnal de alarmă: PNL vrea anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune măsurile de austeritate

PSD trage un semnal de alarmă: PNL vrea anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune măsurile de austeritate

Social-democrații au transmis, luni, într-un comunicat de presă, că partidul va folosi toate mijlocale legale pentru „a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban”, care „blochează majorările de pensii, alocații și salari”, subliniind că „liberalii guvernează doar pentru demiterea propriului guvern”.

PSD trage un semnal de alarmă: PNL vrea anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune măsurile de austeritate
Sursa foto: Sursă foto: Facebook PSD
20 Ian 2020   •   13:35

”PSD va folosi toate mijloacele legale pentru a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban, care blochează majorările de pensii, alocații și salarii, prevăzute de legislația în vigoare.

În loc să respecte legea, Guvernul Orban este primul care o încalcă! "Să vedem cum merge economia" nu poate fi un argument pentru anularea măsurilor așteptate de milioane de cetățeni, ci doar manifestarea propriei incompetențe. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă!

Este clar că PNL vrea alegeri anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune aceste măsuri de austeritate. Mai simplu spus, ANTICIPATE = AUSTERITATE!

Este inacceptabil ca PNL să guverneze doar pentru a provoca demiterea propriului guvern sacrificând astfel interesele cetățenilor în favoarea intereselor sale electorale”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

×
Subiecte în articol: PNL PSD
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close