Antena 3 CNN Politică PSD va susţine în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor convocarea sesiunii extraordinare la Parlament

PSD va susţine în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor convocarea sesiunii extraordinare la Parlament

PSD va susţine în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor convocarea sesiunii extraordinare la Parlament
Sursa foto: duvaz
13 Iul 2009   •   14:51

Biroul Permanent al Camerei se reuneşte luni pentru a discuta posibilitatea organizării unei sesiuni extraordinare la Parlament, în care ar urma să se discute cazul Ridzi şi Raportul privind Acordul petrolier al companiei Sterling Resources.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul banilor cheltuiţi la MTS a propus joi revocarea din funcţie a Ministrului Monica Iacob Ridzi şi cercetarea ei pentru delapidare şi abuz în serviciu, în timp ce membrii aparţinând PDL din comisie au depsu un punct de vedere separat, potrivit căruia ancheta nu ar fi trebuit finalizată încă.

În acelaşi timp, subcomisia parlamentară de anchetă în cazul Sterling a aprobat un raport prin care termenul în care Guvernul poate rezilia sau renegocia contractul cu firma Sterling Resources este de 60 de zile. A fost rândul parlamentarilor PNL să depună un punct de vedere separat, considerând raportul Sterling ?pur politic?.

PSD va vota pentru sesiunea extraordinară, a declarat luni Bogdan Niculescu Duvăz, în urma discuţiilor de la sediul partidului. De asemenea, social democraţii vor cere continuarea anchetei în cazul Ridzi, în vederea formulării unui nou raport cu privire la destinaţia banilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close