Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre rupe tăcerea: „Nu am fost citat niciodată”

Radu Mazăre rupe tăcerea: „Nu am fost citat niciodată”

Radu Mazăre rupe tăcerea: „Nu am fost citat niciodată”
de M.T.    |    22 Apr 2014   •   23:00

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" că nu a fost citat niciodată înainte de a fi reţinut în cazul în care a fost acuzat de luare de mită.

„Când mi s-a pus hârtia în faţă şi mi s-a spus că sunt acuzat de luare de mită pentru construirea cartierului nu înţelegeam, nu-mi venea să cred. Nu am fost citat niciodată", a povestit Mazăre, la Antena 3.

Edilul Constanţei a comentat şi pe marginea faptului că imaginile cu reţinerea sa de către mascaţi au apărut foarte rapid în presă: „Imaginile au ajuns la presă cum au ajuns şi stenogramele după primul proces”.

De asemenea, Mazăre a dezvăluit câteva lucruri mai puţin cunoscute din referatul procurorilor.

„În referat scrie procurorul aşa: «Şi-a stabilit întâlnire cu investitorul israelian. Nu discută nimic la telefon, dar faptul că n-au discutat şi că-şi stabileau întâlnire denotă caracterul ascuns şi subversiv al acţiunilor»”, a spus Mazăre.

În acelaşi timp, primarul a explicat că nu a fost contestată legalitatea achiziţiei, care e perfect legală. Însă, în opinia procurorilor, acest lucru nu înseamnă că Radu Mazăre nu a primit mită.



×
Subiecte în articol: Radu Mazare Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close