Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: ”Principala piedică pentru finalizarea crizei politice și pentru un guvern legitim este PNL”

Radu Tudor: ”Principala piedică pentru finalizarea crizei politice și pentru un guvern legitim este PNL”

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de întâlnire de la Antena 3, susține că PNL este o piedică în această criză politică. ”Deși a ieșit pe locul 2 în alegeri și a avut un guvern căzut la examenul parlamentar, acum PNL vrea, cum zice romanul, și pe mama și pe tata”.

Radu Tudor: ”Principala piedică pentru finalizarea crizei politice și pentru un guvern legitim este PNL”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    19 Noi 2021   •   15:03

”După cum decurg discuțiile între partide, principala piedică pentru finalizarea crizei politice și pentru un guvern legitim este PNL. Deși a ieșit pe locul 2 în alegeri și a avut un guvern căzut la examenul parlamentar, acum PNL vrea, cum zice romanul, și pe mama și pe tata.

Dau peste cap negocieri deja făcute, vor și Finanțe și Justiție, deși s-a decis că se împart, vor și ministere de la UDMR. Vor tot. Și bani și glorie, de pe locul 2. Având, evident, deja premierul.

PSD se dovedește veriga matură și echilibrată în aceste negocieri.

Haosul din PNL e expresia debandadei și lipsei de echilibru & experiență în conducerea partidului”, a transmis Radu Tudor într-o postare pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close