Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, critică USR PLUS: ”Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români”

Raluca Turcan, critică USR PLUS: ”Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români”

Raluca Turcan, ministrul Muncii, critică partenerii de coaliție, USR PLUS, spunând că îi sabotează pe români prin faptul că vor să iasă de la guvernare.

Raluca Turcan, critică USR PLUS: ”Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Sep 2021   •   22:11

”Cei care sunt afectaţi acum de aceste dispute sunt în primul rând românii, pentru că ei vor să vadă o coaliţie centrată pe rezultate, pe măsuri utile, o coaliţie responsabilă, care şi-a înţeles mandatul. Mandatul a fost pentru a guverna”, a declarat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii spune că cine nu rezistă în coaliția de guvernare îi sabotează pe români, făcând referire la colegii din USR PLUS care amenință cu semnarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

”Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români. Aşadar, eu cer partidelor din coaliţie să se gândească în primul şi în primul rând la ceea ce aşteaptă oamenii de la noi.

Şi oamenii aşteaptă locuri de muncă, investiţii, modernizare, apă, canal, străzi, gaze. Asta aşteaptă. Sunt lucruri simple”, a mai spus Turcan.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close